lauantai 8. helmikuuta 2014

Frederik feat. Herkulliset Me - Tangosta Kiinni

Musavideokuvaukset:
Frederik feat. Herkulliset Me - Tangosta Kiinni (säv. Lasse Turunen, san. Jari Madekivi, Laura Madekivi, Niina Hartikainen, sov. Hannu Hattunen, Lasse Turunen)Aamu alkoi aikaisin maskeerauksella ja Herkkikset vetäisivät kunnon röyhelömekot päälle korsetteineen ja suuntasivat Vertical Clubille tankojen juureen. Ylös asti ei ihan päästy, mutta Reetun ja Vertical Clubin tyttöjen kanssa päivä sujui oikein hulvattomasti.


Tankotanssijatytöt näyttivät mallia, miten yläilmoissa heilutaan ja Me tietysti näytettiin oman mallimme mukaiset tanssikuviot.Herkullinen päivä oli lyhyt, mutta sitäkin napakampi. Hiki virtasi ja korsetit kiristi kunnolla.


Huomenna varmasti tiedämme tanssineemme jälleen kerran täysillä. Tangot tulivat alaosaltaan ainakin tutuksi ja Reetun varteenkin tartuttiin rehevästi.


Kuvausryhmämme muodostivat Tuukka Kouri ja Eero Lämsä. Pojat tekivät kelpo duunia lyhyellä varoajalla ja tiukalla aikataululla.Kiitokset kaikille huipusta päivästä! Valmista tavaraa näytetään sitten, kun se on viilattu viimeisen päälle hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti